Hej på er!
Jag testade i söndags ett nytt recept på smulpaj, såg receptet på Mitt kök på Nyhetsmorgon i lördags. Så jag var tvungen att testa direkt, skillnaden mot innan är att man har i flingsalt och jag tycker själv att det blev väldigt gott! Så passa på att testa nu när det finns massa goda svenska äpplen.
Här är receptet:
Ingredienser
Äpplen
4 st stora goda svenska äpplen
1 tsk kanel
2 tsk socker
flingsalt
Smulor
125 g saltat smör
1.5 dl socker
1 dl havregryn
2 dl vetemjöl
2 tsk flingsalt
Gör så här:
1. ÄpplenSkala äpplena och skär i mindre bitar, krydda med socker, kanel och en liten nypa flingsalt. Lägg i smord ugnsfast pajform.
Spännande, ska jag prova framöver :) Gillar när vi delar med oss av vàra recept, blir sà mycket roligare!
SvaraRaderaåh va gott ! Vi får nog ta en tur till min farmor och plocka lite äpplen och baka med :)
SvaraRaderaHa en skön dag vännen ! Kram