söndag 18 december 2011

4:de advent

Hej på er och trevlig fjärde advent!

Nu har det faktiskt snöat lite här inatt, så det kanske blir en vit jul trots allt?! Kan ju alltid hoppas, men med tanke på att vi ska åka lite bil den dagen hoppas jag att det inte blir halt och snökaos.

Det var några dagar sen jag skrev, men det har varit väldigt fullt upp. I fredags så åt vi lunch med mammagruppen på Marieberg. Jag och Camilla tog oss en rask promenad dit, skönt! Det är inget att rekommendera att äta lunch med fyra barnvagnar varav en är en tvillingvagn. Valmöjligheterna på resturang minskade drastiskt. Vi tänkte ta bussen hem, men vi var så duktiga så att vi gick hem också. På vägen hem stannande jag till hos Camilla en sväng. 

Kvällen var det lugnt här hemma, På spåret och god mat.

Lördagen ägnades åt att sälja utrensade saker på Loppisen i golfhallen i Örebro. Ojoj vilket kaos det var där första timmarna! Bordet bredvid var det tom ett bråk mellan två kvinnor. Var väldigt många som gjorde grymma fynd vi vårt bord!! ha ha  

På kvällen var vi ute och åt med Jojjo & Jonas sen var vi på Magnus Betnér. Trevlig kväll! Wilma var hos mamma & Sture och sov tom över! Första gången!! Har fått rapport hela tiden och det går så bra så. Hon sov som vanligt hela natten och vaknade vid 8.30. Ska snart göra oss iordning och åka iväg och hämta henne. Saknar henne!

Ha en trevlig söndag!

Kram på er


Mamma skickade en bild på Wilma igår innan
hon skulle sova. Hon sitter så nöjd i sin resesäng :) Mys!

2 kommentarer:

  1. Det var jättegosigt att ha henne över natten. Inget gnäll någongång. Efter att ha lekt en stund i sängen la hon sig ner och somnade, sedan sov hon till halv nio. Hon såg lite förvånad ut när hon vaknade och såg mig men sprack snabbt upp i ett stort leende. Vi ser redan fram mot den 5 januari.

    SvaraRadera
  2. Så himla härligt att höra mamma! :) Hon är verkligen så mysig och en liten tröttis!

    kramar

    SvaraRadera