söndag 11 mars 2012

Efterbilder och köttfärssås

Jag passar på att lägga ut några av bilderna för att se hur "grunden" på hallen är. Vi har inte fixat med listerna och lite annat så ni får bortse från det och som ni ser har inga möbler eller tavlor kommit upp.

Efter mycket om och men beslutade vi oss för en jättefin tapet med träd från DecorMaison från katalogen Saga. Vi är verkligen jättenöjda med den och blev verkligen annorlunda.

Vi valde att ha klinkers i början av hallen med golvvärme och resten av hallen har vi lagt en ekparkett.  Tapeten - Saga "träden" 2401 i katalogen

Nu sover Wilma så jag hoppas att hon sover bort febern. Hur länge brukar småbarn vara sjuka?! Är så jobbigt att se henne må så dåligt, tror tyvärr också att det är tänder som spökar samtidigt. Usch! Så denna dag har spenderas inne och bara kurerat oss, vi har haft besök utav mamma och Sture. Wilma fick lite "krya- på-sig-mat". Tack! Tyvärr äter hon inte alls mycket, men hon får i sig vätska som tur är. En postivit överraskning idag var när vi skulle äta lunch och Magnus gjort köttfärssås och spagetti och Wilma åt "massa". Underbart att se!

Hörs imorgon och då berättar jag mer om Stockholm!

Kram

2 kommentarer:

  1. Så fint det ser ut! =)

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Tycker att din tapet i hallen är jättefin! Skulle vilja ha en likadan i vår nya hall. Kan inte hitta den på nätet.Vet du hur jag kan söka upp den?
    //Annelie

    SvaraRadera