lördag 19 maj 2012

Underbara Cypern! Del 1

Hej på er!

Nu var det verkligen länge sen, men vi har ju varit på semester en vecka. Kom hem i morse vid 4-tiden så idag har det varit en riktig slappardag.

Förra fredagen åkte vi till Fig tree bay, Cypern för att fira Wilmas farmor som har blivit 60 år. Jag kan säga att det har gått hur bra som helst att resa med Wilma så jag kan verkligen rekommendera att åka utomlands med småbarn. En sak som var lite tråkigt var att vår barnvagn gick sönder på flygplanet på nervägen. Det var hjulen som fick sig en smäll som gjorde att vagnen knappt gick att köra, men som tur var så fick vi låna en väldigt bra vagn på hotellet. Vagnen vi fick låna trivdes Wilma jättebra i så nu funderar vi på att köpa en Chicco Liteway, någon som har erfarenhet av den? 

Jag försökte att blogga från Cypern, men tyvärr var det trådlösa alldeles för segt. Vi bodde på Blue Village Nausicaa beach och det var verkligen ett jättebra hotell! Låg precis vid havet och det var väldigt bra rum med kök (perfekt när man reser med barn).

Vi hade "bara" frukost och den var väl lite sisådär, men inget går ju att jämföra med svensk frukost. Vi tränade i princip varje dag, lyx! Började några mornar med att ta en löptur, men sen sov vi hela familjen fram till 9-tiden och då var det för varmt att springa. Jag var med på vattenjympa varje dag och Magnus gymade på hotellets gym! Annars innehöll dagarna bad, lek, solning, god mat, strandpromenader, läsning, sovmorgon (Wilma sov till 9 flera dagar!!) och bara njutning i solstolen!

Wilma stortrivdes verkligen och det fanns en barnpool med solskydd över, perfekt! Tack speciellt M & T för en underbar resa!!! och tack till er andra för ett väldigt trevligt sällskap!

Jag är såå stolt över Wilma, resan hem gick hur smidigt som helst trots att vi flög klockan 22 och hon inte fick sova ordentligt. Hon sov i mitt knä hela vägen hem så det känns i min kropp idag då jag fick sitta i samma läge under 4 timmar, men vad gör man inte för sin älskade dotter? Vi satte sen i princip bara över henne i bilbarnstolen och hon fortsatte sova hela vägen hem i bilen med. Vi vaknade vid 9 i morse och dagen har vi tillbringat ute i trädgården.

Nu måste jag uppdatera, för mamma sitter på Irland och väntar på att få se lite bilder. Kommer en del 2 med...

Kram

Denna utsikt blir svår att slå framöver när
Wilma sitter och leker.
Längs strandpromenaden, vårt hotell som syns.
En liten rallyförare :)
En fräsch 60-åring!
Kvällen vi firade jubilaren hade vi fixat
skumpa, pedikyr och bjöd M & T på mat.
M får hjälpa till med flamberingen på den bästa resturangen, DIVA!
Gå dit om ni är i Fig tree bay och ät deras pepparstek.
Varje dag fick vi besök utav Bamse och gänget. Det var verkligen
skräckblandad förtjusning för Wilmas del. Hon vågade NÄSTAN
krama Bamse.
1 kommentar:

  1. Skoj att allt gått så bra. Härliga bilder. Längtar efter måndag när jag får träffa lilla Wilma ( och er) igen. Sitter nu på en pub på Irland och ser CL finalen. Kram

    SvaraRadera