söndag 16 september 2012

Motala, cykeltur och kalas

Godnatt på er!
 
Jag tycker att veckorna går väldigt fort, så det är ju inte jättekonstigt att helgerna går ännu snabbare! Svisch så var det söndagkväll! Läskig känsla med ju...
 
I fredags åkte vi till Motala för att fira Wilmas farmor som fyller år på tisdag. Vi sov kvar och åkte hem igår eftermiddag. Så fort vi kom dit så pekade Wilma ner mot sjön och skulle mata änderna. Det är verkligen kul att se hur hon kopplar ihop saker och ting! Hon lekte och busade massa med sina kusiner.
 
På vägen hem från Motala släppte vi av Wilma i Kumla, hon var med och hejade på Martin när de mötte Syrianska. Kumla vann med 6-1! Grattis! Wilma hade klappat händerna och ropat heja, heja...Var nog tackvare henne de vann!
 
På kvällen hade vi en lugn kväll hemma, åt pizza och kollade på en bra film, Better life. Bra story som man får sig en tankeställare av.
 
Idag gav vi oss ut på en cykeltur redan vid niotiden. Var riktigt skönt höstväder ute och vi cyklade cirka en mil. Syftet med cykelturen var att mäta upp en bra löprunda till Magnus (kanske även till mig med?)
 
På eftermiddagen var vi till Eric & Lina på kalas. Båda har fyllt 30 år så det bjöds på tårta, mums!
Pappa var förbi här en sväng när vi kom hem, men det var en väldigt trött Wilma han fick träffa.
 
Nu ska jag ta och lägga mig så man är pigg imorgon!
 
Kram på er 
 
 
 
Wilma tycker det är superkul att ligga på en
filt och bli runtdragen, men är rätt jobbigt för
den som drar...
Wilma, farmor & farfar.


3 kommentarer:

 1. Vilken trevlig helg.

  Ha en fin måndag!

  SvaraRadera
 2. Ja det är helt sjukt vad tiden gàr fort nu för tiden... Vad hände med sommaren o att det redan är mitten av september?? Làter som en jättemysig helg, hoppas veckan blir lika bra :) Kram kram

  SvaraRadera
 3. Tack för hejaropen Wilma! Det var anledningen till att vi vann så nu måste hon komma på varenda match :) Kram Martin

  SvaraRadera