lördag 27 oktober 2012

Lördag & glöm inte ställa om klockan!

Hej på er!
 
Nu sitter jag här och njuter av lite egen tid. Wilma sover sött och Magnus är på g hem från Söderbärke där han varit på Ölmässa hela dagen med Wilmas farfar och farbror Hampe. Så Wilma och jag har haft en riktigt mysig dag tillsammans. så himla härligt att bara umgås när man jobbar hela veckorna. Idag har vi och mamma bland annat varit hos mormor & morfar. De bjöd på massa fika, så jag är mätt än! Tack!!
 
Var ett tag sen sist och jag minns knappast vad som hänt i veckan. Träning, jobb och umgåtts med vänner.
 
Wilma har nu även börjat säga Anne (min mammas namn) ha ha Kanske bäst att lära henne lite andra personers namn med. Hon säger också bland annat gurka, skinka, titta, brum brum. Det är verkligen spännande och se när hon lär sig språket!
 
Nu ska jag titta på "Så mycket bättre".
 
Hörs senare!
 
Kram

P.S. Ni glömmer väl inte att ställa om klockan innan ni går och lägger er ikväll?? Hoppas att Wilma med ställer om sin sömn, troligen inte..På våren ställer man fram utemöblerna och på hösten ställer man tillbaka. Så alltså ska klocka tillbaka...
KramWilma vinkar glatt hejdå till gammelmormor,
gammelmorfar och gammelmoster ;)
Wilma spelar piano med gammelmorfar.

I veckan var Wilma & Magnus iväg och besiktade bilen.
Var tydligen väldigt spännande :)


2 kommentarer:

  1. Ojoj en sån liten musiker =) framtidsyrke? kram kram

    SvaraRadera
  2. hihi... här var det faktiskt inte speciellt jobbigt när viggo väckte mig kvart i 7 i morse... Med tanke på tidsomställningen ( och att klockan egentligen var kvart i 8 ) var det ju värsta sovmorgonen ;)

    Nä, faktiskt inte - Viggo gillar tomten och var väldigt noga med att tala om att han varit snäll i år :)

    SvaraRadera