torsdag 18 oktober 2012

Träningsvärk

Godnatt på er!
 
Då var det torsdagkväll igen och det är bara fredag kvar innan det är dags för helg...skönt!
 
Idag har Magnus varit iväg på jubileumslunch med sitt jobb på Naturens hus. Under tiden så var farmor barnvakt till Wilma. De hade lekt hela tiden och hon hade inte viljat sova middag när farmor var här.
 
Nu ikväll var mamma här en sväng och Wilma underhöll henne med att hälla ut 70 tuschpennor, sen plocka i de i burken igen, hälla ut...plocka i....
 
I tisdags var jag iväg och körde ett superbra pass på Friskis och svettis, cirkelgym kombinerat med indoor walkning. Så jag har fortfarande grym träningsvärk i benen, härligt!! Står som reserv till samma pass imorgon så jag hoppas få mig en plats. Nu gäller att att hålla i när jag köpt kort igen, ska försöka komma ut och springa ihelgen med. Pep pep!!
 
Nu blir det sova!
 
Kram
 
Wilma gillade frukosten på hotellet :)
 

3 kommentarer:

 1. Go for it! Det är skönt när man kommit in i ett mönster o hittat rutiner som passar vardagslivet, träningen är ju en del av vàra liv o har alltid varit :) Hoppas ni fàr en underbar helg, kram kram

  SvaraRadera
 2. hihi... vi har chips så det räcker och blir över !
  Ska jag vara ärlig så ställde jag kartongen i källaren så länge - va tusan, jag tränar ju, då kan jag inte äta 5 kg chips ;)
  Kram

  ps, släng gärna in en tvätt åt oss idag <3

  SvaraRadera