söndag 14 oktober 2012

UnderBARA BARN och Stockholm

Hej på er!
 
Nu har vi precis sett Solsidan, underbart! :) Vi alla är trötta efter helgen, igår morse åkte vi till Stockholm för att besöka UnderBARA BARN mässan i Älvsjö. Anledningen till att vi åkte dit var för att hämta ut en BRIO Spin sulky som jag lyckades vinna på en internettävling! Blev så himla glad och överraskad! Bästa pris jag har vunnit. Vi strosade runt på mässan flera timmar och det fanns mycket för Wilma att göra. 
 
Åkte sen till hotellet och Wilma slockande i vagnen från mässan till parkeringen, helt slut! Vi var också väldigt trötta, men höll oss vakna. Vi bodde på ett hotell vid Globen och gick ut och åt i närheten. Igår kväll slappade vi sen bara på rummet och kikade på TV. Skön lördag!
 
I morse vaknade vi vid 8 och sen väntade en god hotellfrukost. Mums! Tyvärr så regnade det när vi tänkte åka in till stan för shopping så vi åkte till Skärholmens galleria och gick runt där några timmar innan vi satte oss i bilen hem igen.
 
Vi är verkligen supernöjda med vagnen. Så enkel och lättkörd!
 
När vi kom hem så fick vi besök av pappa, Martin och Jenny. Wilma öppnade dörren när Martin & Jenny kom och hon sa direkt, vov vov...men tyvärr så var inte Kitty med idag.
 
Nu ska jag ta och lägga mig och ladda för en ny arbetsvecka. Ny vecka, nya möjligheter!
 
Kram på er
 
Laddar på MC innan mässan ;)

Denna fina BRIO- vagn vann jag! :)
Ibland har man tydligen tur...
 
 

3 kommentarer:

  1. Grattis till vinsten! Inser nu när jag ser headern att jag tror vi gick i parallellklass på högstadiet i Adolfsberg. Tänk vad internet är litet ibland! :)

    SvaraRadera
  2. Åh nej jag missade Solsidan idag. Får bli att kolla på datan imorgon.

    SvaraRadera
  3. Asså vilken lyx! Vill ju också vinna. Men glad för din skull! ;)

    SvaraRadera