lördag 5 november 2011

Aj, aj...Prosit...

Hej på er!

Skriver ett snabbt inlägg så ni vet att vi lever. Vi har "sjukstuga" här hemma. Jag har blivit förkyld och är allmänt hängig, så drygt! Lagon när man har kommit igång med träningen, så typsikt.. Magnus sitter här med ett väldigt ont finger!! Han har en väldigt blå nagel och fingret är svullet. Han försöker lindrar smärtan genom att gå till vattenkranen med jämna mellanrum för att kyla ner det. Aj, aj... 

Igår var vi i Motala på 89-årskalas hos Magnus mormor Gulli. "Vi" hade ordnat en överraskningsfest för henne i en lokal med massa god mat och fika. Hon verkade uppskatta det väldigt mycket och tackade oss alla så fint.

Vi åkte sen till Wilmas farmor och farfar, Wilma var verkligen superpigg och på världens bästa humör! Verkligen roligt, för sista hon träffade de så sov hon största delen av tiden. Hon har lärt sig kräftgången så tar sig riktigt långt och tycker det är väldigt spännande att kunna förflytta sig. Under kvällen ringer Magnus bror och säger att Wilmas kusin klämt sig i bildörren så att de är på akuten. Han blev gipsad, stackars liten. Vi sitter och pratar om hur ont sånt gör och i morse när Magnus ska ut och hämta en sak så gör han samma sak. Hur stor är sannolikheten?!?!? Oddsen på den skulle man satt en tusing på och varit väldigt rik idag. Wilma underhöll oss alla hela förmiddagen och var så pigg och glad. Det kändes trist att lämna farmor och farfar när Wilma verkade trivas där så himla bra, men vi åkte vidare till Magnus bror och blev serverade god lunch. Hos kusinerna får Wilma 300 procent uppmärksamhet, som alltid, så hon trivs verkligen.  

Väl hemma blev det en varsin kebab i soffan framför TV:n, med bla Så mycket bättre.

Nu ska vi sova bort förkylning och smärta.

Sov gott!

Kramar

P.S Blev inget kort inlägg...


Wilma har brottat ner sin yngsta kusin Hugo.
Hon har tagit av sig festkläderna och satt på sig "finbyxorna".
Ni med bra syn kanske ser vad det står på byxorna?! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar