torsdag 10 november 2011

Mörkt

Godnatt på er!

Nu sitter jag i soffan och glor på TV:n samtidigt som jag skriver här. Idag har vi haft fullt upp, började dagen med klippning och färgning. Jag valde en mörkare nyans i hela håret och klippte bara topparna lite. Var på http://studiogreen.se/ hos Sara, blev väldigt nöjd! Kändes väldigt lyxigt att sitta själv i några timmar och bara vara. Därefter gick till skolan där Wilma var med mormor, hade gått jättebra. Det roliga var att Wilma brukar alltid bli jätteglad när hon ser mig, men det var som att hon inte kände igen mig när jag kom. Ska aldrig mer färga håret!! ha ha
Eftermiddagen spenderades på stan, hittade en fars dags-present och massa annat fint. Var halva priset idag på allt på Bik Bok, har tidigare aldrig handlat där, men gick in och hittade massa saker. Kul att för en gångs skull handla till sig själv och inte till Wilma :) Nu ikväll har mamma och jag varit på Marieberg.
Imorgon är det fredag IGEN och det innebär fika med mammagruppen :)
Hörs imorgon!
Kram

Hur söt är inte denna? En av sakerna som
jag köpte idag, en hakklapp
till Wilma. Den finns att köpa på KappAhl och den finns
även för killar, då med en fluga!1 kommentar:

  1. Wilma skötte sig mycket bra på skolan idag. Jag hann med allt jag skulle göra. Hon får gärna komma fler gånger. Skoj att du hittade så mycket kläder till dig själv ikväll, tyvärr hittade jag inget till mig. Godnatt!

    SvaraRadera