lördag 12 november 2011

Grattis på Fars dag!

Grattis alla pappor på Fars dag och speciellt till min egen pappa!

Nu sitter jag och väntar på att mina älsklingar ska komma hem. De har varit i Motala idag och firat Fars dag. Jag valde idag att stanna hemma för att jag känt mig krasslig nu ett tag och behöver vila och bli frisk. Har haft en riktigt skön dag, la mig och sov ett tag efter de hade åkt, sen låg jag och läste en bok och tog mig ett långt bad. Skönt! Nu har jag precis ätit älgfärspanna från "Linas matkasse".

Hur har ni firat fars dag? Vår morgon började med att Wilma vaknade redan vid 6.30, men fick mat och somnade om direkt. Vi somnade alla om till efter 9, skönt! Jag och Wilma gick upp och fixade frukost till bästa pappan. Wilma hade ju i veckan varit på stan och köpt present till honom. Han blev jätteglad för presenten, det blev två rörstrandsmuggar  i ljusrosa som heter Swedish grace.
Visste ni att det finns 2,3 miljoner pappor i Sverige som sammanlagt har 5 miljoner barn?! De flesta av landets pappor bor i Stockholms län, Västra Götalands eller Skåne län. Minst antal fäder finns det på Gotland. Sveriges yngsta pappa var bara 14 år när han fick sitt första barn, och medelåldern för förstagångspappor är 31,4 år. (Källa: SCB, statistiska centralbyrån)  Magnus stämmer rätt bra in på den siffran, han var ju 32 år minus en vecka när Wilma föddes.

Nu ska vi ha en mysig kväll! Oj så jag har saknat Wilma (och Magnus), var första gången jag var ifrån henne utan att jag gör något.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kram på er alla-Grattis världens bästa pappa!

1 kommentar:

  1. Hoppas du känner dig bättre. Vi saknade dig i Motala idag. Kramar Monica o Thomas

    SvaraRadera