tisdag 21 augusti 2012

Inga mer strumpor...& Viggo

Godnatt på er!

Nu på kvällskvisten fick vi ett litet ryck och började rensa garderoberna. Jag kan säga att Wilma inte behöver köpa några "Farsdags strumpor" till Magnus på väldigt, väldigt länge...Har inte förstått förens nu att han hade så otroligt mycket strumpor!! Blev några kassar till "UFF" (men inte bara med strumpor).  

Hur har dagen varit annars? Här har det bara varit bra, men dagen började tyvärr inte på bästa sätt. Wilma vaknade redan vid 6 och hon var inte alls på bra humör. Hon gnällde och ville vara hos mig hela tiden. Jag kände mig trött innan jag ens hade kommit till jobbet ha ha Jag vet att småbarnslivet är så...behöver ingen pekpinne.

Fick efter någon timme ett MMS av Magnus och då hade Wilma sovit och var på strålande humör. Då kändes allt genast bättre, inte kul att lämna henne när hon var ledsen. Tänk vad lite sömn kan göra gott!

När jag kom hem så var hon på toppenhumör och vädret var strålande så vi passade på att gå till lekparken och fick även sällskap av mormor. Wilma har nu lärt sig ett till ord som vi inte riktigt fattat innan vad hon menat. Det låter som hon säger Hugo, men mamma sa att de läst om Viggo mycket i helgen. Så det är alltså Viggo hon säger! (eller vi tror det?!)

Bäst att sova nu så man är pigg när min lilla väckarklocka vaknar imorgon bitti.

Sov gott!

Kramar

Denna bild fick jag skickade till mig när jag var på jobbet!
Lycka!!
Wilma myser med sin vov, vov...
Hon får fortfarande plats...2 kommentarer:

 1. hihi... klart hon över på att säga viggo !! ;)
  Här hemma läser vi dom böckerna flitigt och viggo älskar dem !
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja sömn är verkligen a och o för att dagarna ska fungera. :)

  Haha sista bilden var ju underbar. :D

  Kram

  SvaraRadera