söndag 12 augusti 2012

Söndag....


Ojoj, söndagkväll...redan!!

Idag har Sara varit här och grattat Wilma i efterskott. Hon fick en jättefin bok, tack!! Under tiden var Magnus duktig och var iväg och tränade. Mitt träningskort har gått ut så jag håller på och velar var jag ska köpa kort, men det blir nog Friskis igen...

På eftermiddagen såg vi självklart på handbollsfinalen, men tyvärr gick det inte hela vägen för Sverige denna gång heller. Pappa var här och gjorde oss sällskap och efteråt gick han och Wilma till lekparken.

Igår var Wilmas farmor och farfar här på besök. Vi bjöd på Magnus paradrätt, lax och potatis. Gott! Wilma lekte och busade med dem tills hon var helt slut, då gick hon och farmor ut på promenad.

Nu har vi äntligen kommit till skott och flyttat över Wilmas spjälsäng till hennes rum. Vi gjorde det kvällen vi kom hem från Göteborg. Har sagt det hela sommaren att vi ska göra det, men det har bara inte blivit av. Det har verkligen gått super för henne att sova i eget rum och hon sover hela nätterna och har tom sovit längre. Så det kan bli en skön höst för Magnus...håller tummarna!

Hörs imorgon!

Kramar  

Wilma har första parkett på OS-finalen :)

Wilma älskar att leka med fotbollar! Här är det från Sebbes
kalas som vi var på i fredags.

Wilma och Helena busar på kalaset!3 kommentarer:

 1. Kanske en bolltalang för handboll lr fotboll??? LM

  SvaraRadera
 2. Wilma växer så mycket och så fort!
  Hoppas ni har det bra? :)
  Kram kusinen Tove

  SvaraRadera
 3. Hej:)
  Min pojke är också född i juni, den 23:)

  SvaraRadera