söndag 19 augusti 2012

Solig söndag och tröttis

Får man gå och lägga sig nu? Oj, så trött jag är! Var på en riktigt trevlig kräftskiva igår ute på landet. Åt hur goda Vätternkräftor (tack T & M) som helst med, det är verkligen skillnad på kräftor och kräftor! Fick även smaka Hjälmarkräftor och de var riktigt goda de med.

Jag vaknade rätt tidigt i morse, men det var skönt att båda kunde somna om innan vår efterlängtade lilla snutta kom hem igen vid 11-tiden. Hon hade varit jätteduktig och varit på sitt bästa humör. Det är verkligen skönt att det funkar så bra att lämna bort henne, men idag har hon varit riktigt trött. Tack för barnvakten!

Lina kom hit på förmiddagen och Wilma var tyvärr inte sitt rätt jag, trist! Hoppas att du inte blev avskräckt, Lina? ;) Vi skjutsade Lina till tåget på eftermiddagen och när vi ändå var ute och åkte så passade Wilma och jag på att stanna i Stadsparken. Det har varit helt underbart väder här idag, riktig högsommarvärme! Martin och Jenny gjorde oss sällskap. Wilma blev genast på bra humör och lekte jättemycket. Hon tycker verkligen om att vara där det "händer" saker.

Vi stannade till hos Martin & Jenny där Wilma fick en jättesöt liten korgstol som hon ska ha på sitt rum. Tack! På deras bakgård fanns det en studsmatta och Wilma tyckte det var jättekul, sa mera, mera, mera..så vi hade svårt att slita oss.

När vi kom hem kom pappa hit på ett kortbesök, men Wilma var helt slut så vi la henne nästan direkt.

Nu ska jag ta och lägga mig för att ladda inför morgondagen! Då jag ska möta min nya klass, ska bli jättespännande och kul! Hur många barn och ungdomar tror ni ligger och är lite småpirriga ikväll?

Stort grattis på namnsdagen vår MAGNUS säger Wilma och jag idag! :)

Sov gott!

Kramar
Wilma blev alldeles till sig när hon fick smaka
på min mjukglass. Mums!
Våra söta Vätternkräftor. De var verkligen goda!


2 kommentarer:

  1. Du är inte den enda som är trött! Ska nog snart sova också...

    SvaraRadera
  2. Åh va gott ! Några vänner hade fiskat upp 35 kg vätternkräftor i helgen, så jag hoppas att jag ska få smaka på en eller två inom kort :)

    SvaraRadera