tisdag 17 april 2012

Aprilväder

Skrev detta för någon timme sen, men min dator dog innan jag hann att publicera detta.

Godkväll på er!

Usch vad jag är trött på detta aprilväder! Det är regn, hagel, snö och kallt! Nu vill vi ha tillbaka våren som var här och hälsade på för ett tag sedan! Förra året vid den här tiden gick jag runt i bikini och låg i solstolen (det var påsklov då).

Idag var jag och Wilma på Mamma boot camp på Stora holmen. Tyvärr blev det inte som mamma Emma hade tänkt sig, det började jättebra med att Wilma sov i vagnen, men så stannande vi och körde lite övningar och då var det dominoeffekt på barnskrik så Wilma vaknade. Efter det ville hon inte sitta i vagnen, hon var inte alls sig lik. Ni som känner Wilma vet att hon för det mesta är väldigt glad, så jag blev lite "stressad" av hennes beteende och undrade vad som var fel. De flesta mammor som var där hade 3- månadersbebisar, men Wilma ville upp och vara med. Efteråt var hon jättenöjd när vi satte oss på en bänk och åt mellis och tittade på fåglarna. Hon har verkligen en vilja den lilla gullungen! Jag ska ta mig en funderare under kvällen om vi ska fortsätta gå eller inte.

I eftermiddags var vi ute på en promenad, men den blev inte långvarig.. Det börja med regn, avlöstes med hagel och slutade med snö. Låter jag bitter?! Jo, lite bitter är jag nog allt över detta väder.

Igår var vi inne och myste mest hela dagen, regnet/snön vräkte ner även då. På kvällen efter vi hade vinkat av Magnus vid station så åkte jag och tränade. Skönt!

Det jag märker efter vi var borta i helgen är att Wilma blivit väldigt mammig. Hon vill knappt lämna mig ur sikte alls. Älskade unge!

Nu sitter vi och leker på hennes rum innan jag ska natta henne.

Imorgon hoppas vi på lite sol så man kan vara ut och njuta av våren!

Kramar på er 

Härliga vårbilder från vår promenad idag ;)


Nu vill vi ha sommar!
Här är Wilma nästan nyfödd!

2 kommentarer:

  1. Hej där goding :)
    Vi har dragit igång en mysig tävling i våran blogg där du kan vinna en egen skyddängel. Vi skulle bli super glada om du ville vara med:)
    http://pysselflickor.blogg.se/2012/april/tavling-misshutese.html#comment

    SvaraRadera
  2. Är också jättetrött på det här konstiga vädret. Igår var det snö, sol, hagel, sol, snö, sol, hagel, sol.. Helt upp och ner :)

    SvaraRadera