måndag 23 april 2012

Hallå världen!!

Hej på er!

Min kontakt med omvärlden sker nu genom datorn, eftersom att min mobil är helt död! Känns verkligen skumt att inte vara nåbar.

Idag har det varit fullt upp, dagen började med en långpromenad med Ulrika innan vi var på Öppna förskolan här i Adolfsberg. Dit kommer vi garanterat att gå flera gånger eftersom att det bara är rakt över gatan och det är perfekt för Wilma att få leka med andra barn.

Innan vi gick iväg till BVC så var Martin här på lunch och busa med Wilma. På BVC mötte vi upp Magnus som var med när Wilma fick sin 18-månaders spruta. Hon får den redan nu eftersom att hon måste ta den innan vi åker utomlands. Hon blev jätteledsen just när sprutan togs och ett tag efteråt, men det gick som tur var över så fort vi kom ut från rummet. Det var även den vanliga 10-månaders kontrollen med vägning och mätning. Vår lilla tös är nu 71 cm lång och väger 8,5 kg, hon följer sina kurvor så bra så.

Pappa har varit här ikväll medan vi har varit iväg och tränat. Jag tränade ett vanligt gympapass, det var helt okej. Det hade gått jättebra för Wilma och pappa när vi var iväg, det är skönt att det aldrig är några problem när vi har barnvakt till Wilma.

Skriver mer imorgon för vi sitter nu och tittar på 30 grader i feburari på SVT play.

Kram

Wilma lagar mat i väntrummet på BVC.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar