fredag 8 juni 2012

11 år sen...

Hej på er!
Nu sitter vi och tittar på EM:s andra match där Ryssland utklassar Tjeckien. Ikväll har vi bara tagit det lugnt, Wilma är fortfarande förkyld.
Idag har det varit riktigt bra väder här, härligt! Jag bakade på förmiddagen och sen vid 11 tog vi oss en promenad upp på stan. Där var det redan folkfest, massa glada studenter som åkte runt på olika studentflak. Jag blir lika nostalgisk varje år, det var verkligen en härlig dag man hade för 11 år sedan.
Vi mötte sen upp Martin & Jenny för en lunch på Creperiet. Det var verkligen ett jättebra ställe för barn, eftersom att de hade en stor lekplats. Efteråt stod vi och tittade på ännu fler studentflak som åkte på stan. Tyvärr så gick inte bussarna som de skulle idag så efter mycket strul så blev det även en promenad hem. Jag var helt slut när jag kom hem, men får se det som väldigt bra träning! :)
Sov gott!

Kram
2 kommentarer:

  1. så tänkte vi också att tänk, man tyckte man var så stor och världen väntade när man sprang ut. nu tittade vi på dem och tänkte jösses var det så länge sedan???
    och ja, vad små och söta de är de små liven hahahaa

    SvaraRadera
  2. 11 år, det är lång tid! Härlig tid!!

    SvaraRadera