torsdag 7 juni 2012

Titta, titta...Hon går!!!

Godnatt på er!

Detta började jag skriva i måndags, men glömde visst att publicera inlägget så det var en evighet sen ni fick något livstecken från oss.

Måndag 4/6:
Idag har både jag och Wilma varit lite småhängiga. Wilma är snorig och jag kände mig allmänt risig, drygt! Som krydda på moset så har det varit regn stora delar av dagen, vi hann ut på en promenad ivilket fall.

På eftermiddagen hade vi riktigt släktkalas. Vi hade mormor, morfar, pappa, mamma & Sture här på fika. Wilma fick jordgubbar av min mormor och hon verkligen älskade det, åt hur många som helst! Mums!

I helgen när Lina och Johan var här så var Lina helt säker på att Wilma skulle ta sina första steg, men icke...hon väntade till idag!! Så himla stort kändes det, alla jublade och hon blev alldeles till sig. Vilken grej!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tänk det är redan torsdag idag, denna vecka har känts helt upp och ner med dagarna...igår kändes det som lördag osv. Igår var jag och Magnus på bio, jag hade vunnit biljetter till filmen What to Expect. Det var en komedi som handlade om föräldraskap, så den var både rolig, lättsam och väldigt amerikansk. När vi kom hem var Wilma vaken, hon har blivit rätt svår att söva på kvällarna. En riktigt nattuggla och morgontrött. På den lediga dagen igår så var vi en sväng på Marieberg och sen tog vi det mest bara lugnt.

I morse vaknade Wilma på tok för tidigt för sitt eget bästa och hon var allmänt gnällig. Så dagen började inte på bästa sätt för varken mig eller Wilma, så den kunde bara bli bättre. Tillslut efter jag gett mig ut på en promenad somnade hon så gott i vagnen och under tiden vilade jag i solstolen. Hon vaknade upp som en ny människa, pigg och glad! Tänk vad sömn kan göra alla gott!

Vi tog oss en rask promenad upp på stan efter lunch och väl där möttes jag av hur mycket folk som helst, jag hade helt missat att det var Marknadsafton idag. Jag skulle bara dit för att titta på MQ-rean, men tyvärr hittade jag inget där. Wilma tyckte det var jättespännande med allt folk och musik från lite varstans. Vi hade några trevliga timmar upp på stan och det gick bra för Wilma under hela tiden att sitta i vagnen. Skönt!

Nu ikväll har jag sprungit en runda...ska hoppa i säng snart!

Sov gott!

Kramar

Inte konstigt att hon inte vill sova på kvällarna när hon läser
så spännande bok...

Jordgubbar är det bästa!

Wilma sitter och väntar på bussen hem från
stan idag.

3 kommentarer:

 1. Vad roligt med de första stegen! Det är något man aldrig kommer glömma :)

  SvaraRadera
 2. Sv: Hihi, jaa visst är det så - och nu är det helg igen, helt galet! ;-)

  Vad roligt med de första stegen! Ha en helt fantastisk fredag. Kram

  SvaraRadera
 3. Åh, den filmen såg vi på bio för någon vecka sedan och jag tyckte den var toppen !! Lättsam och rolig :)

  SvaraRadera