tisdag 19 juni 2012

Juni = festligheter

Godnatt på er!

Nu ska vi lägga oss så vi är pigga imorgon när det är den stora dagen, WILMAS ettårsdag! Det är helt sjukt vad snabbt tiden har gått...Men det är verkligen en helt underbar ålder hon är i nu, hon upptäcker nya saker hela tiden och så roligt att få se hennes utveckling. Skulle kunna skriva ett hur långt inlägg som helst när jag tänker tillbaka på vad vi gjorde för exakt ett år sen, sååå mycket känslor! Klarar nog inte att skriva om det nu, får bli en annan gång!

Juni är verkligen vår familjskalas månad, det började i torsdags när jag och Wilma var på skolavslutning. Jag tycker det är lika stämningsfullt varje gång och det är så mycket känslor även där. 9:orna som står och gråter och 7:orna som bara är glada av ett ta sommarlov. På kvällen var det grillfest på jobbet och jag var självklart med. Vi hade jättetrevligt, åt gott, dansade och pratade.

Sen på fredagen så fyllde världens bästa mamma/mormor år, så vi var och firade henne en sväng på eftermiddagen. Hon hade sitt riktiga kalas på lördagkvällen eftersom att Sverige spelade på fredagen var tyvärr inte intresset för kalas så stort.

Sen rullar festligheter på framöver...Wilma imorgon, midsommar, Johanna, pappa och sist men inte minst Magnus.

Sov gott!

Kramar

Junibarnen, men en tvilling och en kräfta :)

1 kommentar: