lördag 4 februari 2012

Shoppingdag & kalasdag

Burr...vill verkligen inte gå ut idag, termometern visar -16 grader. Jag har tänt massa ljus här hemma och vi har precis legat och myst med Wilma i sängen. Hon ligger nu och sover så sött i vår säng.  

Igår hade jag och Wilma en dag på Marieberg och IKEA. Vi tog oss en promenad dit, sen gick vi runt och tittade i de flesta butiker kändes det som. Det blev inte så mycket köpt förutom present till lilla Jennifer som fyllde 1 år i torsdags och ett par vantar till mig.

Vi passade även att gå över till IKEA. Det måste verkligen göras en bättre gångväg dit! På IKEA köpte vi en babyvakt, har inte haft något behov av det tidigare, men nu när Wilma sover ute på dagarna och det är kallt (kan inte ha öppen dörr)känns det som ett stort behov. När vi kom hem och skulle testa den hördes det bara brus, någon som varit med om något liknande? Blir nog att reklamera den.  

Idag ska vi på två olika kalas, först 1 års kalas hos Jennifer. Så vi ska snart göra oss iordning för att åka dit. Ikväll ska vi iväg på 50 års kalas för en släkting.

Vad har ni för er i kylan?

Ha en bra lördag!

Kram  

Wilma kommer bli en riktig shoppingtjej,
gillar och sitta i vagnen och bara titta på allt.
Busungen Wilma :) Vi tog oss en fika på
IKEA.



1 kommentar:

  1. Såklart !! man kan ju inte besöka ikea utan att fika :) Kram

    SvaraRadera