söndag 26 februari 2012

Släkthelg, försäljning och ny säng :)

Godnatt på er!

Oj vilken helg, har verkligen gått i ett. Härligt och trevligt! Igår förmiddag kom mamma hit och hälsade på. De har varit borta en vecka på golfresa, Wilma blev alldeles till sig när hon kom. Så hon har verkligen varit saknad...(av oss också, ingen barnvakt hihi) I fredags kväll satte jag ut vår säng och hallmöblerna på Blocket. Allt blev sålt under lördagförmiddag, så det var ett väldigt spring här hela dagen. Verkligen skönt att bli av med allt så snabbt!

Vid lunchtiden kom Wilmas farmor och farfar och hon blev jätteglad att se dem med. Vi åt god smörgåstårta till lunch sen fick farmor och farfar vara barnvakt till W. M och jag åkte iväg för att titta på tapeter tillsammans. Är det bara vi som har sån sjukt svår beslutångest eller har alla såna här problem?! I-landsproblem eller vad? W hade lekt massa med farmor & farfar och det hade gått jättebra. De åkte hem vid femtiden, då gick vi ner till ICA och köpte min favoritmat, Tapas! Mums!

Inatt sov W verkligen oroligt, men inte så konstigt med tanke på att hon har blivit genomförkyld :( Stackars liten! Vi skulle egentligen åkt iväg och badat på förmiddagen, men blev en promenad istället i det underbara vädret. Sen åkte vi och hämtade vår nya säng och efteråt följde Åsa & Filip med hit och fikade. Verkligen trevligt med spontana besök!

Sist men inte minst så har Wilma haft besök av sina tre kusiner nu på eftermiddagen/kvällen. Hon var helt till sig och lekte massa med dem. Hon fick en rutschkanna som hon älskade att åka, tack! Till kvällsmat blev det pizza.

Nu ligger Wilma och sover, hon har tyvärr feber så jag hoppas verkligen att lite sömn kommer göra henne frisk.

Sov gott på er!

Kramar  

2 kommentarer:

  1. Jag fattar inte hur ni orkar!!! Ni får ta och vila upp er nu när det blivit arbetsvecka ;)

    SvaraRadera
  2. Usch då, jag hoppas ni vaknat friska och krya idag så ni kan få en mysig start på veckan !! KRAMAR

    SvaraRadera