onsdag 11 januari 2012

Allt har sin förklaring...

Nu ligger Wilma och sover, det blev tyvärr inget babycafé för oss idag. Vi i mammagruppen hade bestämt träff där idag, men vi får hoppas att det var bra så vi kan hänga på nästa vecka igen.

Vi fick tyvärr lämna återbud i morse för Wilma är sjuk. Stackars liten! Hon har fått feber och är förkyld, så vi har en inne-mys-dag. Igår kväll när vi skulle lägga Wilma var hon inte alls som hon brukar vara. Hon var jätteledsen och det är inte alls likt henne. Vi försökte med allt kändes det som, men ingenting var tyvärr bra. Så antagligen var det för att hon inte mådde något bra. Skönt att få en förklaring... 

Wilma har hunnit vaknat innan jag hann publicera detta så nu ska vi ut och få lite luft. Det kan väl bara vara bra när man har feber? Solen skiner här och snön är borta. Är våren här nu eller?! Vi  fick oss ivilket fall en långpromenad igår i snön, var extra jobbigt att "pulsa" i snön med vagnen! Bra träning!

Ha en bra dag!

Kram

Wilma är lika glad som vanligt trots feber.

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig bild! Goding!

    SvaraRadera
  2. Det var samma sak här - all snö hade regnat bort i morse till viggos stora besvikelse ( och min hemliga glädje - jag vill nämligen ha VÅÅÅR ! )
    Hoppas Wilma kryar på sig snart och att ni har en mysig kväll ! kram

    SvaraRadera