tisdag 25 oktober 2011

MUMS!

Vilken underbart mysig dag vi haft idag och än är den inte slut. Vi hade verkligen en slappmorgon, låg och mös med Wilma i sängen, så vi fick stressa iväg till BVC för att hinna i tid till kl 10. Det var vanlig vägning plus "matsamtal". Hon går upp så fint i vikt så trots att hon spyr massor så då är det ingen fara som tur är. Hon är 63 cm lång och vägde strax över 6 kg. Så hon följer sina kurvor så bra så. Skönt! Vi hade ju lite problem i början med hennes vikt och fick ju gå och väga henne några gånger iveckan, men nu är allt som det ska. Efter vägningen var det information om förskoleplatser med föräldragruppen. Tyvärr var det inte mycket nytt och gick ut att det är väldig brist på platser och att barnkullen är JÄTTESTOR som är född 2011. Det känns så långt fram att söka förskoleplats till Wilma, så det får vi börja fundera på längre fram och njuta av nuet istället. Tog oss sen en promenad och köpte med lite lunch hem.

Det stora som vi gjort idag mer är att vi gett Wilma hennes FÖRSTA SMAKPORTION med gröt! Oj, känns verkligen stort. Lillgumman har redan blivit så stor. Trodde hon skulle spotta ut det och göra grimarser, men hon verkade gilla det direkt och blev ledsen när maten var slut. Första gångerna får de ju bara lite lite, ungefär en tesked. Så jag tror inte maten kommer bli något problem heller för Wilma.

Nu har jag stått och hackat fruktsallad till ett helt kompani så ska ta och äta lite av den nu.

Ha det så bra nu!

Kram




-MUMS, säger Wilma.

1 kommentar:

  1. Gud så söt hon är, och Ralph älskade oxå gröten, så maten blir nog inget problem här heller:) Dock har han börjat äta mer ersättning sedan han började få gröt! Ger han 2ggr/dag!

    Sv: Gud så roligt, då behöver ja inte fråga hur gammal hon är:D När var hon beräknad?

    Super mysig blogg btw!

    SvaraRadera